dijous, 29 de novembre del 2007

Difícil!

Aprofitant que baixava a Cornellà per una reunió de feina, m'he agafat un parell de dies més, i un l'he fet servir per estar amb la meva mare i buscar pis de lloguer. No hi ha trucades per la venda de la casa....
Al matí hem voltat, mirant balcons i entrades. Hem preguntat a totes les finques que hem trobat. Potser hi ha algo, però tot passa de 1000 Euros mensuals. Penso que desistirem. Crec que serà millor que canviem el plà.
Penso que trobar a algú que portés el meu pare a Barcelona al matí, i el tornés a baixar a Santa Perpètua al vespre, seria genial. La meua mare no hauria de passar tantes hores al cotxe, i estaria més tranquila.
Dilluns la meua mare ha de parlar amb l'assistent social per saber si hi ha algun tipus de centre de la generalitat més ajustat a les seves necessitats, ja que li han denegat el centre de dia. Llavors aprofitarà per preguntar si hi ha algun tipus de transport d'aquest tipus aquí baix. Si no existís un servei d'aquest tipus, hauríem de negociar amb algun taxista perquè ho fés.
Si aconseguissim aixó, i l'Associació de Parkinson afegís el dimecres, posariem un elevador per poder accedir a la casa, fariem fer la rampa d'accès i arreglariem el bany del pis d'abaix, i no caldria anar a viure a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada